Tuotteet hakusanalla ero salami mettwurs (7)

Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Tehtävämme: palauttaa makkaraan sen arvokkuus, joka on Ranskan gastronomian symboli! Tämä käsintehty makkara valmistetaan Laissacissa, Aveyronissa sijaitsevassa tehtaassamme. Se koostuu vain kolmesta ainesosasta: sianlihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta. Tämä kuivatuli säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Se täydentää coppa, lonzo, makkara, kuivatuli ja kinkun pähkinät tarjoten sinulle 100% nitriittiä ja säilöntäaineita vapaata aperitiivitarjotinta. Kaikki nitriitittömät lihatuotteemme valmistetaan huolellisesti valituista sioista Aveyronista. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: noin 250g Ainesosat: Sianliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri, luonnollinen suoli
Toulouse-makkarat kypsennetyillä linsseillä - Alueelliset kypsennetyt linssit

Toulouse-makkarat kypsennetyillä linsseillä - Alueelliset kypsennetyt linssit

Nauttiaksesi tästä erikoisuudesta, kaada purkin sisältö astiaan, peitä ja anna hautua miedolla lämmöllä. Muista sekoittaa aika ajoin. Noin 10 minuuttia 1 annoksen koossa 15 minuuttia 2 annoksen koossa Rasvaa: 9,0 g Joista tyydyttyneitä rasvahappoja: 3,9 g Hiilihydraatteja: 8,7 g Joista sokereita: <0,5 g Kuituja: 2,0 g Proteiinia: 8,4 g Suolaa: 0,76 g
Maalaissalami

Maalaissalami

Ihan kauniin saaren maalaissalamia valmistetaan vähintään kuukauden kypsyneestä sianlihasta. Jokaisen palan paino on noin 300 g ja pituus 27 cm. Pakkaus: 10 kg:n laatikko, noin 33 kappaletta Säilytys: enintään 18 °C Säilyvyysaika: 95 päivää
Kuivamakkara Provencen yrteillä - Makkarat

Kuivamakkara Provencen yrteillä - Makkarat

Provencen yrttimakkara, tuote, joka on hyvin paikallista. Rikas maku täynnä makuja. Tämä yrttisekoitus, timjami, rosmariini... vie sinut suoraan Provencen auringon alle sirkkalehtien lauluun. Pieni +: Provencen yrttimakkara sopii hyvin sekä punaviinin että valkoviinin kanssa. Tuotenumero: 2100045000000 Paino: 0,310 kg Painotieto: Tuote altis kuivumiselle Ainesosat: Ranskasta peräisin olevaa sianlihaa Ravintoarvot KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Rasvat: 16,90 g Joista tyydyttyneet rasvahapot (TR): 6,20 g Hiilihydraatit: 2,90 g Joista sokeri: 1,20 g Proteiinit: 26,70 g Suola: 6,04 g Allergeenit: pähkinät: mahdollisia jäämiä: hasselpähkinöiden käyttö työpajassa
Kuivattu Possun Makkara - Luomu Charcuterie

Kuivattu Possun Makkara - Luomu Charcuterie

Kaikki porsaat ovat sertifioituja luomutuotannossa. Ne ruokitaan sertifioiduilla luomuviljoilla, jotka ovat peräisin tilaltamme. Sian kuivasalami on pakattu vakuumiin. Takuu ilman laktoosia ja ilman nitriittisuoloja. Parasta ennen -päivämäärä: 3 kuukautta. Paino: 190g
Luonnollinen Makkara - Valmiit Ruokalat

Luonnollinen Makkara - Valmiit Ruokalat

Ranskalaiset sianlihasta valmistetut makkarat, luonnolliset suonet, suola, pippuri. KOKEN NEUVOT: Valmista niitä herneiden kanssa, et tule katumaan! Nautin niitä Minervois- tai Corbières-viinin kanssa. Makkaroista innostuneena päätin valmistaa niitä myös purkissa.
Viipaloitu Makkara - Nitriitti Vapaa Viipaloitu Makkara

Viipaloitu Makkara - Nitriitti Vapaa Viipaloitu Makkara

Käsintehty Laissacin työpajassamme Aveyronissa, tämä makkara on peräisin tiukasti valituista Aveyronin tiloista. Tämä makkara on nitrititön ja valmistettu vain kolmesta ainesosasta: lihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta. DLC: 90 päivää Paino: 80g Alkuperä: Laissac, Aveyron